Preturi Curatatorie Spalatorie Calcatorie Haine Bucuresti Extra Clean

*valabile numai pentru comenzi online si telefonice

CALCATORIE HAINE – tarife speciale

Pentru articolele de copii sau care doar se calca, se aplica o reducere de 20%.

Preturile articolelor nenominalizate se asimileaza prin comparare cu pretul altor articole care au forma si croiala similara.

Prestatiile se executa conform clauzelor speciale afisate in centre / anexate. Inainte de a face o comanda te rugam sa citesti si clauzele speciale.

La Curatatoria si Spalatoria de haine Extra Clean gasesti cele mai mici preturi la curatatorie spalatorie calcatorie haine Bucuresti. Curatam sau spalam camasi, pantaloni, sacouri, rochii, canadiene, haine de piele, perdele, draperii, lenjerii de pat, covoare si multe alte articole.

Serviciul profesional de Calcatorie haine Bucuresti iti sta la dispozitie cu preturi speciale la calcat haine. Pachete avantajoase de calcat haine la bucata sau kg, la preturi speciale.

Colectam si livram gratuit de la adresa ta, pentru comanda suna la telefon 0722.320.617 sau completeaza formularul de la Contact.

Serviciul de colectare si livrare gratuit este valabil doar pentru Bucuresti si zonele limitrofe Bucurestiului.

Comanda minima este de 120 lei pentru Bucuresti si 250 lei pentru zonele limitrofe.

Curatatoria si Calcatoria Extra Clean – colecteaza si livreaza gratuit pentru clientii sai in Bucuresti : sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.

Programeaza colectare