Extra Clean - Curatatorie Bucuresti

Curatatorie si calcatorie haine pentru tine

Extra Clean – Curatatorie si calcatorie haine Bucuresti si spalatorie profesionala de covoare a fost infiintata in anul 2006. Societatea noastra presteaza servicii profesionale cu colectare si livrare gratuita de la sediul clientului, dar si printr-o retea de Centre.

Extra Clean Curatatorie si Calcatorie haine a dezvoltat o structura de productie de capacitate medie, formata din echipamente moderne si performante. Utilizam detergenti biodegradabili, de cea mai buna calitate.

Personalul a fost atent selectat in toate compartimentele societatii, angajatii avand o vasta experienta in domeniu, pentru asigurarea de servicii de calitate.

Pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostrii, a angajatilor si tuturor partilor interesate, am implementat si mentinem un sistem de management.

In speranta ca oferta de servicii a firmei noastre va satisface cerintele dvs, va stam la dispozitie pentru a dovedi calitatea serviciilor prestate. Solicita o oferta si vei primi cele mai bune preturi si servicii de curatatorie.

Extra Clean Curatatorie si Calcatorie Haine Bucuresti si spalatorie covoare colecteaza si livreaza gratuit de la domiciliul clientului sau va asteptam in Centrele noastre din Bucuresti.

Va multumim anticipat pentru alegerea dumneavoastra!

Extra Clean curatatorie

Echipa

Personalul a fost atent selectat in toate compartimentele societatii, angajatii avand o vasta experienta in domeniu.

Eficienta si calitate

Pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostrii, a angajatilor si tuturor partilor interesate, am implementat un sistem de management integrat calitate – mediu.

Servicii oferite

Oferim servicii de curatatorie si spalatorie haine, calcatorie profesionala, si spalatorie covoare cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie. Dispunem de toate tipurile de curatare:

  • curatatorie chimica
  • curatare umeda – wet cleaning de la Lagoon
  • spalare clasica cu apa

Profesionalism

Oferim servicii profesionale de curatatorie si calcatorie haine de cea mai buna calitate, spalam profesional covoare, colectam si livram gratuit.

Calitatea serviciului oferit este garantata de profesionalismul personalului calificat si de tehnologia avansata folosita in procesul de curatare a hainelor.

Vezi oferta