Extra Clean - Curatatorie Bucuresti

Extra Clean – Curatatorie si Spalatorie haine Bucuresti, calcatorie haine si spalatorie profesionala de covoare infiintata in anul 2006, presteaza servicii profesionale cu colectare si livrare gratuita de la sediul clientului, dar si printr-o retea de Centre situate Bucuresti.

Curatatoria Extra Clean a dezvoltat o structura de productie de capacitate medie, formata din echipamente moderne si performante, utilizam detergenti biodegradabili, la care se adauga servicii personalizate, de cea mai buna calitate.

Personalul a fost atent selectat in toate compartimentele societatii, angajatii avand o vasta experienta in domeniu, pentru asigurarea de servicii de calitate.

Pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostrii, a angajatilor si tuturor partilor interesate, am implementat si mentinem un sistem de management.

In speranta ca oferta de servicii a firmei noastre va satisface cerintele dvs, va stam la dispozitie pentru a dovedi calitatea serviciilor prestate.

Colectam si Livram Gratuit la domiciliul clientului sau va asteptam in Centrele noastre din Bucuresti.

Va multumim anticipat pentru alegerea dumneavoastra!

Echipa

Personalul a fost atent selectat in toate compartimentele societatii, angajatii avand o vasta experienta in domeniu.

Eficienta si calitate

Pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostrii, a angajatilor si tuturor partilor interesate, am implementat si mentinem un sistem de management integrat calitate – mediu conform standardelor internationale.

Servicii oferite

Extra Clean ofera servicii de curatatorie si spalatorie haine, calcatorie profesionala, si spalatorie covoare cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie, dispunand de toate tipurile de curatare:

  • curatatorie chimica
  • curatare umeda – wet cleaning de la Lagoon
  • spalare clasica cu apa

Profesionalism

Oferim servicii profesionale de curatatorie si calcatorie haine de cea mai buna calitate, spalam profesional covoare, colectam si livram gratuit.

Calitatea serviciului oferit este garantata de profesionalismul personalului calificat si de tehnologia avansata folosita in procesul de curatare a hainelor.