Extra Clean - Curatatorie Bucuresti

Extra Clean – Curatatorie Haine Bucuresti si Spalatorie Haine infiintata in anul 2006, presteaza servicii profesionale de curatatorie si spalatorie haine dar si calcatorie haine in Bucuresti, cu colectare si livrare gratuita de la sediul clientului, dar si printr-o retea de Centre de colectare si livrare situate in Bucuresti, avand ca scop orientarea permanenta catre client si servicii de calitate.

Pentru a-si indeplini obiectivele propuse Extra Clean a dezvoltat o structura de productie de capacitate medie, formata din echipamente moderne si performante achizitionate de pe piata europeana, la care se adauga servicii personalizate, de cea mai buna calitate, in termen rapid si cu respectarea cerintelor de mediu.

La Curatatoria Extra Clean avem grija de hainele tale datorita tehnologiei de ultima generatie in domeniul curatatoriei dar si a detergentilor profesionali biodegradabili.

Personalul a fost atent selectat in toate compartimentele societatii, angajatii avand o vasta experienta in domeniu, seriozitatea si profesionalismul acestor oameni este inca o garantie pentru asigurarea de servicii de calitate.

Pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostrii, a angajatilor si tuturor partilor interesate, am implementat si mentinem un sistem de management.

In speranta ca oferta de servicii a firmei noastre va satisface cerintele dvs, va stam la dispozitie pentru a dovedi calitatea serviciilor prestate.

Va multumim anticipat pentru alegerea dumneavoastra!

Echipa

Personalul a fost atent selectat in toate compartimentele societatii, angajatii avand o vasta experienta in domeniu, seriozitatea si profesionalismul acestor oameni este inca o garantie pentru asigurarea de servicii de calitate.

Eficienta si calitate

Pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostrii, a angajatilor si tuturor partilor interesate, am implementat si mentinem un sistem de management integrat calitate – mediu conform standardelor internationale.

Servicii oferite

Extra Clean ofera servicii de curatatorie si spalatorie haine, calcatorie profesionala, si spalatorie covoare cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie, dispunand de toate tipurile de curatare:

  • curatatorie chimica
  • curatare umeda – wet cleaning de la Lagoon
  • spalare clasica cu apa

Profesionalism

Oferim servicii profesionale de curatatorie haine si calcatorie haine de cea mai buna calitate, spalatorie covoare profesionala, colectare si livrare rapida de la domiciliul clientului.

Calitatea serviciului oferit este garantata de profesionalismul personalului calificat si de tehnologia avansata folosita in procesul de curatare a hainelor.